3 televizije na siol tv

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Rabil bi pomoč... Jutri imam namen stopit na mobitel, da naročim siol trojček. Rad bi imel 3 televizije. Vzel bi 1x siol box. Mi 1 komunikator pripada ali pa moram oba dokupit? Imam možnost da dobim od prijateljice sagema, katerega je nadomestil box.... Polek tega me zanima wireless varianta tega celega omrežja... Bo to delovalo? Oz je to sploh pametno naredit?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.496
1.647
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Strijc pravi:
Rabil bi pomoč... Jutri imam namen stopit na mobitel, da naročim siol trojček. Rad bi imel 3 televizije. Vzel bi 1x siol box. Mi 1 komunikator pripada ali pa moram oba dokupit? Imam možnost da dobim od prijateljice sagema, katerega je nadomestil box.... Polek tega me zanima wireless varianta tega celega omrežja... Bo to delovalo? Oz je to sploh pametno naredit?
Šel boš na mobitel in tam naročil siol trojček!?
13.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
295
83
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik Strijc pravi:
Šel boš na mobitel in tam naročil siol trojček!?
13.gif

Ja kaj se čudiš v Mobitelovih centrih lahko tut naročiš Siol storitve..
wink-1.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.529
435
83
Vzemi paket 10M. Je trenutno največ muzke glede na ceno.
Kar se komunikatorjev tiče pa se je treba mal znajti. Če hočeš BOX ga pač vzemi. Ostalo pa se najde in kak kanal ali 2 lahko tudi PC spedena, če seveda pri roki.

Kar se brezžičnega prenosa tiče obstaja varianta, ki jo trži TK. Ni pa ravno poceni. Vse boš zvedel v poslovalnici. Praktičnih izkušen nimam.

Vkolker si zelo blizu centrale vzemi T2. Imajo boljše rešitve (v prihodu uporaben časovni zamik) kot Telekom in boljšo sliko TV.

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Omrežje je pred kakim mesecem zgradil telekom... Lahko grem kar na T2?... Saj me T2 kar mika... ampak glede na situacijo v kateri so, se ne bi rad opekel...Za wireless pa sem mislil glede Tvjev..

PS: Mika me LCD TV za 50 € / 3 mesece brezplačno... Pri SiOLU... Grem prečekiram T2..
PS2: Kolikor vidim T2 dela samo na sojem omrežju...

Nazadnje urejeno:

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.529
435
83
tle je pol konc filozofije o alternativah!
edino ugodno do STB-jev priti, cene ostalega pač so kakršne so

Brezžično pa pomoje nima smisla z "Rucusi" vsega vezat. So kar dragi. Predvsem nova zmoglivejša serije. Stari pa kolker se spomnem so po specifikacijah zelo na meji za HD in zna bit kriza. Sploh, ko bo še kak PC hotel kaka TV stream dobit. Okrasna letvica neke pod stropom ali na tleh le ni tak bav-bav, da nebi kabla vlekel. S tem se vse preveč komplicira!

PS: Na optiki imaš seveda tudi analogno kablsko in DVB-C (testno). Ni vseh kanalov na razpolago a če se jih ne rabi in so koaksialci po hiši...

Nazadnje urejeno: