3 lončki , kroglica , 100eur, nateguni:)

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
Uglavnem,

Danes sem se slučajno znasel na sejmu v Celju, tipa "boljšjak", in malo opazujem ljudi, kaj kupujejo, sejmarje, kaj prodajajo, slučajno naletim na ducat ljudi, ki na "tleh" igrajo igro z 3 lončki in kroglico_Ok, poznam igro ze 5 let sigurno, vem, da igrajo to igro vsaj 3-4je "nateguni" skupaj, da pritegnejo naivne ljudi.
Za tiste, ki ne veste.Na tepihu imajo kroglico, ter 3 lončke.Lepo pokaze, kje je kroglica jo pokrije z lončkom in meša lončke med seboj, ampak res počasi, tako, da dejansko veš, pod katerim lončkom je kroglica.
Skratka, potem te vprasa kje je, stava na lonček je 100€, ampak zmeraj zgubiš.Zmeraj kroglice tam spodaj ni.
Sam sebi nisem mogel verjet, kako je par,mož in žena popušil 400€ v trenutku
bonk.gif
Šla sta kupovat "prašiča" odšla pa praznih rok:)
Glede na to, da sem sam gledal od blizu, v čem je trik?Ni mi jasno?Ko sem jih opazoval, me je "imelo" da bi vedel v čem je trik in bi jim pobral 100€
evil.gif

Upam, da kdo ve v čem je trik
sprasujem se.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ovde jeste, ovde nije, čik pogodi gde je.

naivnež pride in opazuje..rad bi zguntal foro, jih prebvral in potem antegnil..in potem jih prebere, zgunta, igra..in popuši.

in pride naivnež, opazuje..rad bi zgruntal foro....

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik unknown_user pravi:
Uglavnem,

Danes sem se slučajno znasel na sejmu v Celju, tipa "boljšjak", in malo opazujem ljudi, kaj kupujejo, sejmarje, kaj prodajajo, slučajno naletim na ducat ljudi, ki na "tleh" igrajo igro z 3 lončki in kroglico_Ok, poznam igro ze 5 let sigurno, vem, da igrajo to igro vsaj 3-4je "nateguni" skupaj, da pritegnejo naivne ljudi.
Za tiste, ki ne veste.Na tepihu imajo kroglico, ter 3 lončke.Lepo pokaze, kje je kroglica jo pokrije z lončkom in meša lončke med seboj, ampak res počasi, tako, da dejansko veš, pod katerim lončkom je kroglica.
Skratka, potem te vprasa kje je, stava na lonček je 100€, ampak zmeraj zgubiš.Zmeraj kroglice tam spodaj ni.
Sam sebi nisem mogel verjet, kako je par,mož in žena popušil 400€ v trenutku
bonk.gif
Šla sta kupovat "prašiča" odšla pa praznih rok:)
Glede na to, da sem sam gledal od blizu, v čem je trik?Ni mi jasno?Ko sem jih opazoval, me je "imelo" da bi vedel v čem je trik in bi jim pobral 100€
evil.gif

Upam, da kdo ve v čem je trik
sprasujem se.gif

prav hiter ocitno nisi.....
1. pozabi da bos karkoli pobral ,ker je vedno vec vpletenih (tudi nakljucnih srecnih "igralcev")
2. ce je zogice je ponavadi volnena in jo ponavadi ima pod nohtom
3. tudi ce jo slucajno pusti spodaj in zadanes te bo med pobiranjem denarja zamotil in prestavil
4. beri tocko 1.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Rokohitrstvo. Na avtosejmu na Viču je pred leti eden to izvajal kar z vžigaličnimi škatlicami. Tako kot si rekel - s sabo ima par kolegov, ki navidez dobivajo, potem pa oskubi naivneže, ki se mu zdi, da bo na enostaven način zaslužil. Je pa bilo hecno, ko se je proti temu tepihu namenil en policist. Enkrat in edinkrat sem v življenju videl leteči tepih.
wink-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
100eur na stavo? Prov jim je da so spušili bebci
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.479
5.681
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
.

Tega dela ne razumem najbolš....1x to gledal v Pragi....pa je bla obična plastična! Kam uno u noht skrije?

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
3. tudi ce jo slucajno pusti spodaj in zadanes te bo med pobiranjem denarja zamotil in prestavil
To si dobro napisal! Se spomnim takega primera v Srbiji - očitno je naključni mimoidoči pokazal na pravi lonček in so ga obstopili "gledalci" (beri: goljufovi sodelavci) in mu pričeli precej zagreto dopovedovati, da je on goljuf. Da je ostal brez vložka (kaj šele dobitka) je najbrž samoumevno.

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
ne kolkr sem uspel videt je ni mogu met za nohtom.je bla prevelika.Zdej al je kaka fora, da ima kak magnet na prstu zogica je pa dejansko kovinska,samo oblečena v nek papir..ne vem, upam, da se najde kak clip na youtubu kako izvajajo to..

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
.

Tega dela ne razumem najbolš....1x to gledal v Pragi....pa je bla obična plastična! Kam uno u noht skrije?

Noht na malem prstu ima obicajno daljsi in se zogica stisne (vata).... je pa to odvisno precej od tehnike in "mojstra"....

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
To si dobro napisal! Se spomnim takega primera v Srbiji - očitno je naključni mimoidoči pokazal na pravi lonček in so ga obstopili "gledalci" (beri: goljufovi sodelavci) in mu pričeli precej zagreto dopovedovati, da je on goljuf. Da je ostal brez vložka (kaj šele dobitka) je najbrž samoumevno.

ja tudi jaz sem to v srbiji v zivo videl.so igrali na eni bencinski pa pride mimo en tip, ki je vedel foro.Pobere 100eur, je hotu se 1x so kr nehali:)

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
ne kolkr sem uspel videt je ni mogu met za nohtom.je bla prevelika.Zdej al je kaka fora, da ima kak magnet na prstu zogica je pa dejansko kovinska,samo oblečena v nek papir..ne vem, upam, da se najde kak clip na youtubu kako izvajajo to..

nobenega magneta ni, ponavad je vata iz zenskega higienske vlozka zrolana v kroglico... in se lahk konkretno stisne....

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
.

Noht na malem prstu ima obicajno daljsi in se zogica stisne (vata).... je pa to odvisno precej od tehnike in "mojstra"....

pa ce je fora, da je narod SAM dvignil lonček pa ni blo notr, zdej če se prov spomnem.Vem samo, da tisti, ki je stavu, je dal kr nogo na lonček, tako, da med tistim časom,ko je iskal po denarnici 100€, mu niso mogli zamešat lončka, ampak spet ni blo noter.

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

nobenega magneta ni, ponavad je vata iz zenskega higienske vlozka zrolana v kroglico... in se lahk konkretno stisne....

samo na keri osnovi pa lahko kdo dobi?recimo tisti ko ve foro, bo kroglico se vedno nasel pod lončkom ne pa za njegovim prstom?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

samo na keri osnovi pa lahko kdo dobi?recimo tisti ko ve foro, bo kroglico se vedno nasel pod lončkom ne pa za njegovim prstom?

Na nobeno foro.... To ni "igra na sreco" ampak prevara/nateg. Tudi ce "dobis" bos zelo verjetno moral nekaj m. stran vrniti. Tako ali drugace.
Vsi "zmagovalci" pred tabo so sodelavci mojstra igre. Pravih zmagovalcev ni.

Kamele0N

23. jul 2008
42.479
5.681
113
??? če veš foro pa če ga dobiš.....načeloma da si odvalit od brda pa da se ne bojiš unih njegovih šuškavih sodelavcev...zakaj ne bi mogu zmagat?

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

Dvigneš najprej ostala dva lončka, mojster pa roke stran...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
??? če veš foro pa če ga dobiš.....načeloma da si odvalit od brda pa da se ne bojiš unih njegovih šuškavih sodelavcev...zakaj ne bi mogu zmagat?

To ni Loterija Slovenije.

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
@eazy govoriš oz deluješ mi kokr da obvladas to
smile-1.gif
kok se tej igri sploh reče?Rad bi kak posnetek pogledal.Ampak denarja se pa kr nekaj obrne tukaj...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38

Videl sem tega precej po raznih balkanskih drzavah, pa tudi spoznal par "mojstrov". Njim ponavadi recejo "sibicari", poslu pa "sibicarenje".

sibice=skatlica vzaglic