Cesta Kobarid - Žaga. Je to naravni pojav, glede na to, da tukaj potekajo gradbena dela? Imamo kakšnega strokovnjaka?
![408097_2916991777599_1644874350_2563249_1602510353_n.jpg](http://file.si/pfiles/225130/408097_2916991777599_1644874350_2563249_1602510353_n.jpg)
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Me prav zanima, če bo izvajalec lokalcem, ki zdaj za pot v službo cepajo dodatne kilometre in ure čez Italijo, povrnil nastale stroške goriva, izgubljenega časa ipd ...
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Me prav zanima, če bo izvajalec lokalcem, ki zdaj za pot v službo cepajo dodatne kilometre in ure čez Italijo, povrnil nastale stroške goriva, izgubljenega časa ipd ...
Čisto resno vprašanje... a se zavedaš, v kakšni državi živiš?
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Čisto resno vprašanje... a se zavedaš, v kakšni državi živiš?![]()
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
ksz
A ne gre dol ob Soči makadamska cesta (mimo kampa) in se na glavno cesto priključi v Trnovem ob Soči? Se ne bi dalo po njej urediti obvoza? Izmenično enosmerno sicer, saj je preozka za srečevanje - vsaj tisti del od Napoleonovega mostu do kampa je preozek za srečevanje.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Čisto resno vprašanje... a se zavedaš, v kakšni državi živiš?![]()
pa obstaja zakonska podlaga za to, oziroma na podlagi katerega zakona bi ti tožil izvajalca?Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
V bistvu je bolj vprašanje, ali je kdo v takem primeru sploh zahteval povrnitev stroškov (kaz vem da bi, če je treba, tudi na sodišču) ...