24UR - javljanje iz parkinga

krizo

Pripravnik
18. jul 2007
429
0
16
sedim pred računalnikom
samo v zadnjem tednu sem že 3x opazil, da se "novinarji" javljajo iz parkinga pred hišo POPTV
rolleyes-1.gif

recimo danes, reportaža o protestih v Zagrebu, tip pa stoji na parkingu za hišo in govori o tem... kaj do ZG se je težko zapeljat?
grin1.gif

skratka... ta teden je bilo že 3x tako javljanje, tudi o zadevah iz parlamenta (ki je 10min stran)
tongue-1.gif

kje je point? zakaj ne rolajo potem nekih posnetkov, in bi samo zvok čez spustil

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Kaj pa imajo Pohorci s ceno bencina?? Na Pohorju dobiš odlične borovničke, bencin je pa isti ko drugje v državi...

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Jebiga, ni denarja.
smile-1.gif
Čeprav če se že grejo raporte v živo, bi lahko vsaj dali novinarja pred green screen in za ozadje vrteli posnetke v zvezi s temo prispevka.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.554
5.689
113
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
A ti še gledaš poročila na Pop-u??

Sem pa kar malo presenečen pred to izjavo! Šok je tak da grem neki pojest u dnevno
smile-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Zakaj presenečen? POP TV (informacijski del) je pač nizkokvalitetna televizija, za "kurblanje" naroda, posledica katerega je večja gledanost in več prodanih oglasov. Seveda za pralne praške in ženske vložke.
To pa ni za mene...
zmaga.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Razumem hec, nič bat.
zmaga.gif

Za nakup kvalitetnega pralnega praška ne rabim reklame. Sploh pa ne take, ki me uči v prozorni posodi prat.... "Samo obrneš, pa je spet belo". Moja punca pa tudi ve, kateri tamponi in higienski vložki ji najbolj odgovarjajo in kako se uporabljajo, zato tudi ne rabi tovrstne reklame. Tvoja mislim da tut vse to ve...
nahrung002.gif

Malo zabluzil na offu... Se pardoniram. Kje smo že ostali? Aja, v živo iz parkinga pred Popom.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hehe...

kmalu bojo še najeli študente, da se bojo malo drli zadaj, pa 2 plakata naredili, in potem bo javljanje V ŽIVO iz Zagreba...

še vedno ceneje, kot pa ekipo dol peljat...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.157
6.365
113
Citat:
Uporabnik krizo pravi:
samo v zadnjem tednu sem že 3x opazil, da se "novinarji" javljajo iz parkinga pred hišo POPTV
rolleyes-1.gif

recimo danes, reportaža o protestih v Zagrebu, tip pa stoji na parkingu za hišo in govori o tem... kaj do ZG se je težko zapeljat?
grin1.gif

skratka... ta teden je bilo že 3x tako javljanje, tudi o zadevah iz parlamenta (ki je 10min stran)
tongue-1.gif

kje je point? zakaj ne rolajo potem nekih posnetkov, in bi samo zvok čez spustil

Če ta prispevek je dejansko snemano iz ZG.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Moja punca pa tudi ve, kateri tamponi in higienski vložki ji najbolj odgovarjajo in kako se uporabljajo, zato tudi ne rabi tovrstne reklame. Tvoja mislim da tut vse to ve...
nahrung002.gif

.

Verjetno jih uvaža iz rojstne domovine, ker naše reklame ji ne pomagajo, ker najverjetneje ne zna slovensko.
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Je tukaj že nekdo razlagal, da je "javljanje v živo" ceneje, ker prišparajo na montaži ali nekaj podobnega.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.981
41
48
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
hehe...

kmalu bojo še najeli študente, da se bojo malo drli zadaj, pa 2 plakata naredili, in potem bo javljanje V ŽIVO iz Zagreba...

še vedno ceneje, kot pa ekipo dol peljat...

Eh, ne rabis tega. Posnames reporterja pred green screenom, pa potem za ozadje nafilas "zive posnetke" iz ustrezne lokacije.
wink-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Moja punca pa tudi ve, kateri tamponi in higienski vložki ji najbolj odgovarjajo in kako se uporabljajo, zato tudi ne rabi tovrstne reklame. Tvoja mislim da tut vse to ve...
nahrung002.gif

.

Verjetno jih uvaža iz rojstne domovine, ker naše reklame ji ne pomagajo, ker najverjetneje ne zna slovensko.
evil.gif
Ja, saj Štajerska je njena rojstna domovina... Ljubljanščino v teh reklamah res težko razumeš.