2497LMT

bpangr

Pripravnik
7. jan 2013
57
0
6
Imam težavo. Hotel sem naložit nove POI in pa Matejo, pa mi je Garmin zmrznil. Sedaj mi piše, da se zemljevidi nalagajo in to je to
uf-1.gif
.

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Prenesi si ta paket: Klik

Sledi navodila, ki so v paketu do točke kjer dobiš dostop do nuvija.
Glede na to, da si nalagal POI in zvok, izbriši iz nuvija vsebino mape POI in pa Matejo.
Potem flešaj z vsebino mape original in se ti bo nuvi normalno vklopil.

Če se ne bo, potem ponovi postopek in tokrat izbriši karto iz nuvija in se bo potem, ko boš ponovno flešal z vsebino mape original nuvi normalno vklopil.

bpangr

Pripravnik
7. jan 2013
57
0
6
Hvala popotnik, res si strokovnjak, ampak za mene je to , kar si napisal, "vesolje"
confused-1.gif
. Sem mislil, da bo bolj enostavno...

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Paket je stisnjen z winrar, če ga nimaš nameščenega si ga lahko tukaj preneseš brezplačno:

http://www.rarlab.com/download.htm

Ko ga boš naložil se ti bo prenešen paket spremenil v ikono s knjigami in nato samo razpakiraš vsebino in slediš priloženim navodilom ter tistemu kar sem ti zgoraj napisal.

To popravilo je mala malica in ne boš nič uničil, te ne rabi bit strah
wink-1.gif

p.s.
Če želiš ti ga lahko jaz popravim, vendar boš moral naložit Team viewer, da se povežem na tvoj Pc.

bpangr

Pripravnik
7. jan 2013
57
0
6
Popotnik, hvala. Mogoče bom še prosil za pomoč, ampak ternutno se je situacija spremenila. In sicer: ker nuvija nisem mogel ugasnit, se je čez noč spraznil in sam ugasnil. Zjutraj sem ga priklopil na PC in se je lepo povezal. Tako sem lahko zbrisal naložene POI, Matejo pa sem pustil. Sem se malo zapeljal naokoli in zadeva dela in tudi Mateja lepo čveka
priden.gif
.

bpangr

Pripravnik
7. jan 2013
57
0
6
Garmin je OK. Sedaj pa drugo: V Garminu imam naloženo mapo s svojimi točkami, ki mi jih je nekdo naložil pred časom. Rad bi dodal nove, pa ne vem kako. Sem iskal med prispevki, pa ne znam najt nič uporabnega
d055.gif
.