24 ur - POP TV - Kaj je bilo pa to?

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.398
455
83
Drži. Tistemu ki je svetoval odjavo trojčka pa samo internet pustit - sem to probal (sicer pred par leti). Na Telemachu ni šlo - niso želeli prodati, ker sem imel kabelsko je bila po njihovo osnova TV, brez tega nisem mogel naročit interneta ker je bil ta zgolj "bonus". Na T-2 je bilo malenkost drugače: dobiš samo internet, samo ni matematike - trojček ti ponudijo z dveletno vezavo ceneje kot je samo internet povezavo, ali pa je 1-2 eur razlike med samo netom 50/20 in trojčkom z vsem in 200/50 recimo. Se pravi te z**bejo po ceniku (za samo internet pa ne dajo nobenega popusta). So dobro naštudirali to odiranje, domnevam da je še vedno isto, nisem gledal te dni.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
51.346
8.973
113
pri taščici
Verjetno bo kdo ki diha na škrge (financno) vse skupaj odjavil in srfal preko mobilnih podatkov.
Baker smo uporabljal "30" let, optiko bomo "10" ?

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.593
6.203
113
Definitivno je to, da si tehnologije preprečitve preskakovanja reklam niso prvi izmislili v Sloveniji in da je to gotovo v uporabi marsikje po svetu. Tako pač je. TV je tako ali tako že "mrtev" medij. Poznam več mladih družin, ki tega v hiši nimajo. Starci smo pač na to navajeni.