2 Telefona na eno bazo

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Zanima me,če je že kdo registriral 2 prenosni telefonski slušalki na 1 bazno postajo?
Kolegica ima siemens stacionarni prenosni telefon,ki je priklopljen na modem ima pa še drug telefon od philips in bi rada to slušalko registrirala na siemens-ovo bazno postajo.V navodilih za oba piše da lahko registriraš do 5 slušalk na vsako postajo.
Telefonsko številko ima 1.A se da kako ročno registrirat,ker philips ne paše v siemens-ovo bazo,da bi ga tako registriral.

Lp

nareksd

Zelenc'
21. dec 2008
27
0
1
Na philipsovo bazo se lahko priklopijo 4 slusalke, odvisno od modela. problem je samo kje te slusalke dobit. Za vec informacij bi rabil model baze. Za simensa pa nazalost nimam informacij.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik nareksd pravi:
Nacelomamore biti samo od iste serije. Drugac pa ni problema

Ni res, načeloma mora biti samo DECT. Na Siemens SX303 sem imel sparjene tri različne slušalke, eno Siemens in dve različni Philips slušalki. Vse je delalo BP.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Moralo bi delovati. Jaz imam na Gigaset 3070 sparjeno slušalko od Eurit 133 pa deluje normalno.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.681
113
točno tako. samo DECT more bit in bo delalo.
mam na gigasetu panasonic slušalko

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Moralo bi delovati. Jaz imam na Gigaset 3070 sparjeno slušalko od Eurit 133 pa deluje normalno.
Edino kakšen poseben bombonček določenega proizvajalca morda ne dela, drugače pa načeloma vse. posebno Siemens bazne so zelo dojemljive za vse, kar samo diši po DECTu in načeloma nimajo problemov.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Telefonsko številko ima 1.A se da kako ročno registrirat,ker philips ne paše v siemens-ovo bazo,da bi ga tako registriral.
Registriraj brezžično
grims-1.gif

V še ne registrirani slušalki pojdi v meni za registracijo. Potem na bazi pritisni tipko za klicanje slušalk. Ponavadi tako deluje. Če ne pa z originalno slušalko v menijih poišči nastavitve bazne enote.

V vsakem primeru lahko poiščeš priložena navodila ali PDF na spletnih straneh proizvajalcev.

Toncek

Pripravnik
10. nov 2007
159
0
16
Telefoni morajo podpirat GAP standard, ne samo biti DECT. Ampak večina jih to na srečo podpira.
Kako sparit vkup, je pa treba pogledat tako v navodila od bazne, kot od slušalke.
Delajo potem glavne funkcionalnosti definirane v GAP standardu. Kul je, da se da tudi klicat znotraj bazne.
smile-1.gif