2 monitorja in različni funkciji

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Imam grafično Ati Radeon 7000, ki ima dva VGA izhoda in TV out. Na enem monitorju bi rad delal normalno, na drugem pa bi rad predvajal samo fullscreen, recimo BS playerja. Opcijo imam narediti clone, potem pa so neke desktop razširitve. Na tv out vem d aje šlo tako, da sem dal clone in ko sem prižgal bs player se je na tv prižgal fullscreen.

Extended desktop.
883620-untitled.JPG

Priponke

• 883620-untitled.JPG
    883620-untitled.JPG
    36,9 KB · Ogledi: 141

Minetauer

Zelenc'
21. feb 2009
18
0
1
Pri meni avtomatsko odpre okno za te nastavitve, ko priklopim monitor na vga izhod..mam pa windows 7, pa ravno tako ATI RAdeon

I

Izbrisan uporabnik 3287

Naloži si: Ati catalyst control center. Tu si nastaviš lahko vse kar potrebuješ za delo z enim ali več monitorji.

lp

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Kolikor se spomnim, je to bila funkcija bsplayerja. Theatre mode, ali nekaj takega.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Kolikor se spomnim, je to bila funkcija bsplayerja. Theatre mode, ali nekaj takega.

Imam catalyst centre in tehater mode, ampak to pomojem dela smao za TV out, jaz pa rabim za drugi LCD.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
evo, dons sm se ukvarjal z istimi zadevami. kako naštimaš, kater program ti dela na 2. displayu, in kater na prvem. Jest bi recimo rad, da bi enkrat se original namizje videlo, drugč da se ne bi, in da bi špilal samo vlc na 2. displayu... kje se te zadeve štima? Dal pa sem na dualview v nastavitvah...

I

Izbrisan uporabnik 3287

V extended načinu ti na drugem zaslonu pokaže le namizje brez ikon. Ko želiš kaj prikazati na tem zaslonu (drugem) moraš to stvar povleči nanj.
V clone načinu ti kaže na obeh zaslonih enako. Kar odpreš na prvem, se avtomatično pokaže na drugem.
V horizontal načinu ti razvleče (oz. postavi) na sredino obeh (pol na enem, pol na drugem) karkoli pač odpreš.

Ti nastavi na extended in naredi tako kot je že napisal red devil.

lp