2.5" HDD enclosure /adapter SATA to USB - ima kdo?

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Sem naročil SSD disk in seveda je disk only (ni bundle, ki vsebuje še vse kable, enclosure, cloning soft, ...) in se bom moral znajti sam.

En način je seveda, old fashion way, vse na novo naložiti. Drug način pa je, da lepo "migriram" stari sistem z vsemi podatki na nov disk - vendar mi tu manjka še en enclosure oziroma zunanji kabli, kar pa bom potreboval ravno za potrebe kloniranja in nikoli več. Sicer lahko kupim kakšno poceni zadevo s kitajske, vendar bom čakal 3-4 tedne. Pri nas se mi pa ne daje ravno 10+ EUR za nekaj, kar bom uporabil samo enkrat in nikoli več. Je kaka duša, ki bi posodila, pa vrnem.
smile-1.gif

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Na prenosniku? Ne da bi vedel. Če razmislim, bi morda šlo edino na način, da telovadim tako, da odstranim tipkovnico, povlečem ven DVD enoto in "na suho" porinem notri HDD. Vendar se pri tem verjetno ponovno srečam z izzivom, kako ta disk potem dobiti ven oziroma "izštekati". Sicer sem tudi naročil en HDD caddy za DVD enoto, ki pa prav tako pride verjetno šele enkrat konec meseca s Kitajske
smile-1.gif

Pa nebi zdaj čakal par tednov z zamenjavo diskov samo zaradi tega.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Na prenosniku?

E vidiš, ta podatek si pozabil prej napisat. Sicer pa če naročiš iz EU, boš dobil v kakih štirih dneh, cena pa bo mogoče samo kak € višja kot iz Kitajske.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Ne nimam, sem se odločil kupiti en zunanji enclosure usb 3.0 za 12 EUR, pa bom videl ali ga obdržim, dam na bolho ali pa si premislim naslednji dan in vrnem
smile-1.gif