Nebom se kaj dosti razpisal, naj slike govorijo zase, sejem pa je gigantski, prodajalcev kolikor hočeš, dobre poceni robe pa
ogromno (želve od 40-200€, rokavice, prave motoristične od 10e naprej, čelade od 45e, zdelo se mi je le, da le motorji niso
imeli sejemskih cen, ker kok poznam cene so pri nas tudi do 10% cenejši)
Ponudnikov je ogromno, najbolj pa kot vedno seka Harley ki ima kar svoj točilni pult v stilu kakega wild-wild-westa in pa kar
z napol nago plesalko ki pleše sredi šanka
Pa gremo:
Autobahn je dovoljeval tisto, česar delni namen je bil obisk IMOT-a
"Reklamo" so spisali kar na cestne kažipote
Hal v katerih so rastavitelji je bilo ogromno, ampak se je človek prec znašel, vse poteka nekako v krogu, tako da težko kaj zgrešiš
Motrorji so na "štenderjih" tako da si se lahko na veliko večino vsedel, le redki motorji niso bili za "zicprobo"
Opreme je enostavno preveč in na vsakem vogalu, cene niso zadnje in se zmeraj da nafehtat kakšnih 30-50€ sejemskega popusta
Rokavice ipd. kar je v košarah je smešno poceni, sem vzel dvojne čeprav jih sploh ne potrebujem
BluTooth čelade se začenjajo pri 80€, za 100€ so že primerki ki so prav lepi
Motorje se je dalo videt pod vsemi mogočimi koti in nagibih
Presenečen s strani prodajalcev, velika večina je dejansko vedla kaj govori in se je dalo zvedet in naučit marsikaj novega
Primerki ki so bili "neujahani" so bili tako ali drugače primerno zaščiteni (se je pa dalo prec kaj zmenit, če ni bilo gužve okoli)
Retro Vespe se seveda vračajo v še večjem številu in hudem stilu:
Se sprehajama med rastavljalci, opremo, slikam, in med sprehodom name skoraj pade ta rastavna lutka (poglejte v čelado)
Rešilko
Na tega se recimo ni dalo sest, pa sem malo povprašal o motorju prodajalca, pa je kar sam ponudil naj sedem
Kimko kot vedno caplja za ostalimi in to se je tudi videlo na njihovem rastavišču (v primerjavi s pižojem recimo)
Ampak le kaj se tiče skuterjev, pri 4 kolesnikih so bili hudi
Atraktiven "jusung" za izredno dostopno ceno. (5k)
Tale dva sta pa kra sama prišla pokazat kaj sta naredila
Seveda je svoj kotiček našla tudi "Die Polizei", ki so rade volje pokazali kakšno finto in izdali zakaj se tako dobro peljejo...
Še malo 4 kolesnikov:
Na ogled so bili tudi tapravi športaki
In pa kup custom-cev
Prehod v zgornji štuk
Kjer pa carjuje kdor drugi kot pa:
In takoj te presenetijo z nečim da še bolj iztopajo kot ostali, muzika do kraja in:
In šele nato ti dovolijo ogled
Ujahat se je dalo skoraj vsakega slednjega ki je bil na razpolago:
Kavica in pivo ki nista bila draga (za nemčijo). Embalažo sma lahko vzela domov
In še ljubezen na prvi pogled, in dokaz da si lahko športna duša in voziš harlija, definitivno si to enkrat kupim. (12k, sejemska 11,
v zagrebu bojda samo 10k - novi) sem se mogo 2v vsest nanj, ker je občutek nepopisen samo že ko sediš
In pa še ena predelava za na konec, ker sem se prav utrudil:
In še utrujajoča pot domov, ko smo namesto 220 šli 70 in vsake 3 minute stali
Vstopnica je bila 12€, se je pa dalo z malo iznajdljivosti tudi brezplačno vstopit
Slik je še več, če kdo želi naj pošlje PM, me doda na FB in si jih ogleda oz. posname.
Mod naj naredi mogoče še kak link v temo popotovanja oz. fotoreportaže.
LP!
mX
ogromno (želve od 40-200€, rokavice, prave motoristične od 10e naprej, čelade od 45e, zdelo se mi je le, da le motorji niso
imeli sejemskih cen, ker kok poznam cene so pri nas tudi do 10% cenejši)
Ponudnikov je ogromno, najbolj pa kot vedno seka Harley ki ima kar svoj točilni pult v stilu kakega wild-wild-westa in pa kar
z napol nago plesalko ki pleše sredi šanka
Pa gremo:
Autobahn je dovoljeval tisto, česar delni namen je bil obisk IMOT-a
"Reklamo" so spisali kar na cestne kažipote
Hal v katerih so rastavitelji je bilo ogromno, ampak se je človek prec znašel, vse poteka nekako v krogu, tako da težko kaj zgrešiš
Motrorji so na "štenderjih" tako da si se lahko na veliko večino vsedel, le redki motorji niso bili za "zicprobo"
Opreme je enostavno preveč in na vsakem vogalu, cene niso zadnje in se zmeraj da nafehtat kakšnih 30-50€ sejemskega popusta
Rokavice ipd. kar je v košarah je smešno poceni, sem vzel dvojne čeprav jih sploh ne potrebujem
BluTooth čelade se začenjajo pri 80€, za 100€ so že primerki ki so prav lepi
Motorje se je dalo videt pod vsemi mogočimi koti in nagibih
Presenečen s strani prodajalcev, velika večina je dejansko vedla kaj govori in se je dalo zvedet in naučit marsikaj novega
Primerki ki so bili "neujahani" so bili tako ali drugače primerno zaščiteni (se je pa dalo prec kaj zmenit, če ni bilo gužve okoli)
Retro Vespe se seveda vračajo v še večjem številu in hudem stilu:
Se sprehajama med rastavljalci, opremo, slikam, in med sprehodom name skoraj pade ta rastavna lutka (poglejte v čelado)
Rešilko
Na tega se recimo ni dalo sest, pa sem malo povprašal o motorju prodajalca, pa je kar sam ponudil naj sedem
Kimko kot vedno caplja za ostalimi in to se je tudi videlo na njihovem rastavišču (v primerjavi s pižojem recimo)
Ampak le kaj se tiče skuterjev, pri 4 kolesnikih so bili hudi
Atraktiven "jusung" za izredno dostopno ceno. (5k)
Tale dva sta pa kra sama prišla pokazat kaj sta naredila
Seveda je svoj kotiček našla tudi "Die Polizei", ki so rade volje pokazali kakšno finto in izdali zakaj se tako dobro peljejo...
Še malo 4 kolesnikov:
Na ogled so bili tudi tapravi športaki
In pa kup custom-cev
Prehod v zgornji štuk
Kjer pa carjuje kdor drugi kot pa:
In takoj te presenetijo z nečim da še bolj iztopajo kot ostali, muzika do kraja in:
In šele nato ti dovolijo ogled
Kavica in pivo ki nista bila draga (za nemčijo). Embalažo sma lahko vzela domov
In še ljubezen na prvi pogled, in dokaz da si lahko športna duša in voziš harlija, definitivno si to enkrat kupim. (12k, sejemska 11,
v zagrebu bojda samo 10k - novi) sem se mogo 2v vsest nanj, ker je občutek nepopisen samo že ko sediš
In pa še ena predelava za na konec, ker sem se prav utrudil:
In še utrujajoča pot domov, ko smo namesto 220 šli 70 in vsake 3 minute stali
Vstopnica je bila 12€, se je pa dalo z malo iznajdljivosti tudi brezplačno vstopit
Slik je še več, če kdo želi naj pošlje PM, me doda na FB in si jih ogleda oz. posname.
Mod naj naredi mogoče še kak link v temo popotovanja oz. fotoreportaže.
LP!
mX