17 otrok

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Zakonca povila 17. otroka, želita si jih še več

Little Rock - Zakonca iz ameriške zvezne države Arkansas sta že sedemnajstič postala starša in obenem zatrjujeta, da bi z veseljem imela še več otrok.

Jim Bob in Michelle Duggar sta v ZDA postala znana po tem, ko sta se s svojo številčno družino pojavila na programu Discovery Health. Živijo v 650 kvadratnih metrov velikih hiši v Tontitownu, vsi otroci pa se šolajo kar doma.

Otrokom je skupna tudi prva črka imena

Novorojenka Jennifer, ki se je rodila v pičle pol ure, se bo pridružila 19-letnemu Joshui, 17-letnima Johnu Davidu in Janni, 16-letni Jill, 14-letni Jessi, 13-letni Jinger, 12-letnemu Josephu, 11-letnemu Josiahu, 9-letni Joy-Anni, 8-letnima Jedidiahu in Jeremiahu, 7-letnemu Jasonu, 6-letnemu Jamesu, 4-letnemu Justinu, 3-letnemu Jacksonu in skoraj dveletni Johanni.

90.000 pleničk in 10 let nosečnosti

Discovery Health je družini Duggar sicer posvetil tudi spletno stran, ki je polna zanimivih podatkov - Duggarjevi praznujejo rojstne dneve vsak mesec v letu razen junija, starša sta do sedaj zamenjala približno 90.000 pleničk, Michelle pa je bila v svojem življenju noseča 126 mesecev oziroma 10 let in pol.

16070803205747108-1.jpg

Vir: SiOL.net

stupid-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Ni mi čisto jasno od kod ljudem denar za tako velike družine.

Če imajo zadostna lastna sredstva potem OK, če pa živijo na račun drugih potem pa
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Mene pa to ne moti, če jima država nakazuje denar v tisti otroški dobi.

Itak bo večina potem vsaj 40 let delala in plačevala davke...
grin1.gif

jakao

Pripravnik
19. jul 2007
406
0
16
nokia
big femili

familija je bolj podobna termitom

Citat:
Michelle bulk-buys all her food and her monthly food bill is over pounds 1,000 with the family eating over 150 eggs, 20lb of apples and oranges, and two sacks of potatoes every week.

seveda so verski fanatiki

Citat:
As a deeply religious Baptist family, time is set aside to read from the Bible.

in blazneži - imajo 10 računalnikov doma, a le en dostop do neta, ki je pod geslom

Citat:
The house has 10 computers but only one has access to the internet. Michelle has the password. "The computers are for educational purposes," says Jim Bob. "We let the children use the internet for research but there is no Youtube or things like that."

men se ti otroci smiljo - fak ej, srednji vek
stupid-1.gif

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Mati je že ko stroj za rojevanje, saj piše, da je zadnjo hči rodila v pičle pol ure.
Jah, če imajo denar in se imajo radi, zakaj pa ne.
Tragedija bo, če se komu od staršev kaj zgodi, kdo bo potem skrbel za toliko otrok
confused-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
še bolj odbit podatek je to da je vseskup bla 10 let noseča
stupid-1.gif

to je verjento 1/4 al pa 1/5 njenega življenja
bonk.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
"We will see what happens after No. 17," she says. "If we are blessed with an 18th child then I'll be happy. Each of my children are a gift from God and if he wants to bestow another one on me then I will be more than happy. I still have the energy to keep going and my daughters have said they would like some more sisters."

"It was then we decided not to use any contraceptives and leave it up to God. If he wanted me to become pregnant, then it would happen. That is what we have followed and God has given me the gift of so many wonderful children. I realise having so many children doesn't suit everyone but Jim Bob and I feel blessed."

Gornje njene izjave povejo vse... "kolikor bo bog dal". Sej to ne more bit res. Glede na to, da sta produkcijo začela s svojimi 18 oz. 17 leti si sredstev za preživljanje družine sigurno ne zagotavljata sama.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Ko sem tole bral me je nisem vedel ali naj se jokam ali smejim. Takoj ko sem prebral število otrok in državo se mi je zdelo, da gre za verske fanatike, ko sem prebral,d a os home schooled, je bilo vse jasno. genesis.press
stupid-1.gif

Itak se vsi podatki skladajo bolj kot Lego kocke:
- ZDA
- Arkansass
- deply religious Baptist family (Baptist ni ključna beseda
smile-1.gif
)
- oče: Jim Bob
- ...
bonk.gif

Jim Bobu pa čestitam, da mu sploh pride, glede na to da ga vtika v postojnsko jamo.
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
še bolj odbit podatek je to da je vseskup bla 10 let noseča
stupid-1.gif

to je verjento 1/4 al pa 1/5 njenega življenja
bonk.gif

Si predstavlaš, da zaposliš žensko, pol ti začne pa tkole rojevat...
grims-1.gif

puncy

Zelenc'
4. avg 2007
22
0
1
oh...ko sem prebrala to njuno osupljivo zgodbo, me ima da bi šla kar po njunih stopinjah...žal sem že kako leto prestara da bi začela, čez minimalno pet let ko bom pripravljena začeti pa bom sploh prestara. zgleda da se bom mogla, kot vsi ostali nesrečneži, do katerih bog ni tako dober, zadovoljit kar z dvema al pa tremi al pa sedmimi otročki
shocked-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
jaz pa tukaj ne vidim nic kretenskega
smile-1.gif
zakaj vas pa moti, ce se mnozijo kot zajci?

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Pred sto leti tudi v naših krajih to ni bila ravno nevemkakšna redkost. Družine z več kot deset otroci pa sploh ne. V današnjih časih pa res ni ravno običajno.