13.runda

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Včeraj ponoči je bil box Kliško proti Chisori, mimogrede dober fight skozi vseh 12 rund in mladiš je se je dobro držal, kar je po borbi priznal tut Kličko. No to pa je dogajanje po boksu na konferenci kjer je Haye nekaj težil ( je v igri da bi spet boxal proti Kličkonu... ampak to je bolj dolga zgdba zakaj do borbe ne pride), in to je posledica kar se je dogajalo na konferenci. Haye je potem spizdil iz nemčije Chisoro pa so aretirali na letališču in ga zaslišujejo v zvezi z dogodkom, ki bo definitivne mel posledice...
Na kratko
evil.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Jaz sem pa pričakoval več od tega dvoboja glede na sceno.
Dereck zašamaril Klička
grin1.gif

Mi pa ta Chisora ne deluje lih pri sebi mi je pa iz runde v rundo postajal bolj všeč.
Kličko s takšnimi boji po moje ne bo več dolgo prvak.Ded je star 40 mladi so pa očitno naduti pa še boksat znajo.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Mal na nizek nivo so se spustil. Vsa čast bratoma Kliško da tako mirno prenašata klofute in pluvanja v obraz.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
tam ko ga je pljunil... če bi ga wladimir z golo pestjo primazal, se čefur en mesec ne sestavi skupaj

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Me je bolj zanimal kako so sploh lahko dopustil, da je prišlo do tega cirkusa, ker to sem že zjutraj na txt in vseen hvala za kratko razlago.
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Nič novega, ti težkokategorniki so se vedno radi že pred bojem malo ravsali, gobec in ego sta pa vedno bila do tokia
smile-1.gif

Je pa bojevit Chisora, že pred bojem se je zakadil v Klička (izpadlo je smešno ker je celo glavo nižji
smile-1.gif

Klička se samo smejeta, svoje povesta v ringu
smile-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Tip je čist poživaljen... ne more obvladovati jeze... taki ljudje ne spadajo na ulico! Ne glede na to, da mu je PR manager naročil naj obžaluje dejanje, bi ga morali izključiti iz profesionalnega boksa, ker je sramota za šport.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
to je sam PR od Chikore. Pred borbo, ko je prišel v Olimpijsko holo v Munchenu, je k njmu v kabino šel bivši boxar Luan Krasniqi, ki ga pozna osebno in model čisto sporščeno do njega mu da roko je cel nasmejan ga objame in tisti trenutek zagleda kamero, ki je prav tako vstopila v za Luanom in takrat ded popizdi...
Predstava za ljudstvo kak BAD MAN je on....
Razumeš kako reklamo si je model naredil vsi govorijo o njem a zmago je Kličko...