Jaz sem nabavil T-560 namesto T-530. Žal je prisotno malo razočaranja. Zaslon ima na desni strani že rjavo vertikalno črto in bo treba poslati na servis.
Potem tipkovnica zahteva nekaj privajanja, saj je osnovni del zaradi numerične tipkovnice zamaknjen na levo.
Kvaliteta tipk je še kar (lak se sicer hitro obrabi in imaš potem nekaj tipk s svetlečo črno barvo - ni lepo na pogled), vendar ko tipkaš na T-520 - se hitro premisliš. Ampak tipke so take že od T-530 naprej in kar je je. In čudi me, da še prodajajo prenosnike z 4GB pomnilnika. Po pomoti sem nabavil takega in seveda je bilo potrebno takoj nadgraditi na 8GB. Mogoče komu še uspe zdržati z 4GB, ampak za brezskrbno uporabo brez opozoril o manjku spomina, treba iti na 8GB.
Se pravi imam pred sabo T-520,530,560 in X220. Če bi naredili posodobljeno T-520 s tanjšim ohišjem in boljšo strojno opremo bi bilo še najbolje. Tisto je res tank. Pa še danes dela dobro, samo SSD in RAM je potrebno nadgraditi. Na internetu (ebay, amazon) je kar nekaj prodajalcev, ki prodajajo obnovljene. Se da dobiti kakšnega za dober denar pa je kot nov (preverjeno).