Torej jabolko mi ni všeč, Galaxy Tab in novi Transformer sta mi predraga, iščem nekaj za cca 300€.
Pogoji so mi 10' zaslon (seveda capacitivni multitouch) in možnost neposrednega priklopa USB medijev.
Tablico potrebujem zaradi dveh razlogov:
1. srfanje po spletu s kavča
2. priklop čitalca kartic z CF kartico z fotoaparata (mass storage device) in enostaven pregled ter izbris "neuspelih" fotografij.
3G ne potrebujem, bi bil pa GPS velik plus.
V oči so mi padli naslednji modeli, pa me zanima kakšna info iz prve roke kako se obnesejo:
-Archos G9 101
- Archos 101 Internet tablet (v čem se sploh razlikuje od zgornjega?)
-VIEWSONIC ViewPad 10
-Point of View MOBII TEGRA
-Goclever TAB I101
-HP TouchPad (z Androidom)
Malo so mi še mikavni ti (samo je že precej višja cena in bi rabil res dober razlog da se odločim):
- Toshiba Thrive AT100-100
- Motorola Xoom WiFi
Kaj pa kak kitajc? Samo bi želel res preverjeno informacijo kateri je ok, ker klonov od klonov je malo morje na ebayu...
Pogoji so mi 10' zaslon (seveda capacitivni multitouch) in možnost neposrednega priklopa USB medijev.
Tablico potrebujem zaradi dveh razlogov:
1. srfanje po spletu s kavča
2. priklop čitalca kartic z CF kartico z fotoaparata (mass storage device) in enostaven pregled ter izbris "neuspelih" fotografij.
3G ne potrebujem, bi bil pa GPS velik plus.
V oči so mi padli naslednji modeli, pa me zanima kakšna info iz prve roke kako se obnesejo:
-Archos G9 101
- Archos 101 Internet tablet (v čem se sploh razlikuje od zgornjega?)
-VIEWSONIC ViewPad 10
-Point of View MOBII TEGRA
-Goclever TAB I101
-HP TouchPad (z Androidom)
Malo so mi še mikavni ti (samo je že precej višja cena in bi rabil res dober razlog da se odločim):
- Toshiba Thrive AT100-100
- Motorola Xoom WiFi
Kaj pa kak kitajc? Samo bi želel res preverjeno informacijo kateri je ok, ker klonov od klonov je malo morje na ebayu...