Neurja 2011

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Za vsak slučaj šotor prestavi v garažo.
grims-1.gif

Al pa vsaj izven dosega debel in vej.
 

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Baje da nič. Pa takega Hamleta so uprizorili po radiu in TV.
crazy1.gif

No, saj je bolje, da napovejo malo preveč, kot premalo.
cool-1.gif
 

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.481
755
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Menda je bila štala malce nižje... kolega je ravno včeraj šel v Vrsar (Valkanela) in pravi, da kaj takšnega še ni videl ... po celem kampu par cm na debelo iglic... odneslo jim je menda samo del baldahina s kuhinjo ...
 

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.131
349
83
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Ampak, srečo so pa mel.... Čedale manj me vleče kampirat ...

crazy1.gif



timbeeeer.jpg

Temule tudi jaz pravim sreča. Malo bolj levo, pa bi bila veselica precej hujša ... Takole pa je šlo v maloro samo ene 100 ojročkov.
 

erikson

Guru
25. avg 2007
22.164
6.019
113
23.07.2011
Ob 19.36 je v Vrhu, občina Šmarje pri Jelšah, meteorna voda ogrožala stanovanjsko hišo. Posredovali so gasilci PGD Šmarje pri Jelšah in PGD Mestinje ter preprečili vdor vode.
Ob 20.47 so v Šoštanju opazili močno povišanje reke Pake, voda pa je bila izrazito temne barve z vonjem po fekalijah. Na kraj so odšli gasilci PGD Velenje, ki so pregledali reko od Šoštanja do Velenja in ugotovili, da je zaradi hitrega in močnega povišanja reke Pake prišlo do poškodbe brežine ob sotočju z manjšim pritokom in posledično do onesnaženja z muljem. O dogodku pa so bile obveščene pristojne službe ter predstavnika ribiških družin Velenje ter Šoštanj.
Ob 21.37 je meteorna voda zalila kletno stanovanje v Omahnovi ulici v Ljubljani. Posredovali so ljubljanski poklicni gasilci in ugotovili, da je stanovalka sama izčrpala vodo. Zaradi nenehnega poplavljanja meteorne vode so jo napotili na pristojno službo VO-KA.
Ob 21.51 so ljubljanski poklicni gasilci črpali meteorno vodo, ki je zalila kletne prostore iranske ambasade na Tolstojevi ulici v Ljubljani.

24.07.2011
Ob 3.12 so gasilci PGD Babiči črpali vodo, ki je zalila stanovanje v naselju Babiči v občini Koper.
Ob 4. uri so ljubljanski poklicni gasilci črpali vodo na Tacenski v Ljubljani.
Ob 4.08 so gasilci GB Ljubljana očistili zamašene odtočne jaške na strehi stanovanjskega bloka v Brilejev ulici.
Ob 4.18 so na strehi stanovanjskega bloka v Kunaverjevi ulici v Ljubljani gasilci GB Ljubljana očistili zamašene odtočne jaške.
Ob 4.28 je meteorna voda zalila stanovanjsko hišo v Mednem v MO Ljubljana. Izčrpali so jo gasilci PGD Medno.
Ob 4.28 so gasilci PGD Vižmarje-Brod črpali vodo iz dveh objektov Na gmajni v MO Ljubljana.
Ob 4.28 so gasilci PGD Smlednik posredovali v avtokapu Dragočajna v občini Medvode, kjer so s tehničnim posegom z obrežja reke Save potegnili avtodom, ki je zaradi razmočenega terena drsel v vodo.
Ob 5.30 je voda zalila dvorišče in pretila stanovanjski hiši na Cesti Andreja Bitenca v Ljubljani. Ljubljanski poklicni gasilci so nevarnost odpravili.
Ob 5.47 se je zaradi močnega vetra odlomila večja veja in padla na cesto v Senožečah v občini Divača. Odstranili so jo gasilci PGD Senožeče.
Ob 6.27 je meteorna voda vdrla v klet stanovanjske hiše v Thumovi ulici v Ljubljani. Vodo so izčrpali gasilci GB Ljubljana.
Ob 7.02 je v Domu starostnikov na Cesti 1. maja v Kranju voda s strehe tekla v prostore stavbe. Voda je zamakala zaradi razmaknjene kritine. Gasilci JZ GRS Kranj so strešno kritino poravnali in vodo iz prostorov posesali.
Ob 7.03 je voda z balkona zamakala stanovanje v Ulici bratov Učakar v Ljubljani. Gasilci GB Ljubljana so odmašili odtoke na terasi.
Ob 7.15 je v Novem mestu meteorna voda zalila kletne prostore stanovanjske hiše v Ragovski ulici. Posredovali so poklicni gasilci GRC Novo mesto, ki so izčrpali vodo na 18 kvadratnih metrih.
Ob 7.21 je voda zalila kletne prostore stanovanjskega objekta na Vrbanski cesti v Mariboru. Gasilci JZZPR Maribor so s črpalkami zadrževali vodo do odmašitve kanalizacije.
Ob 07.22 je v Novem mestu voda zalila podstrešno stanovanje v bloku v Seidlovi ulici zaradi zamašenega odtoka. Gasilci GRC Novo mesto so z odtočne cevi odstranili ptičje gnezdo.
Ob 07.27 je v Novem mestu voda zalila 80 kvadrtnih metrov kletnih prostorov stanovanjske hiše v Cesarjevi ulici. Vodo so izčrpali gasilci PGD Šmihel Novo mesto.
Ob 07.42 je v Novem mestu voda zalila kletne prostore in stanovanje bloka v Jakčevi ulici. Posredovali so gasilci GRC Novo mesto, ki so izčrpali vodo na 150 kvadratnih metrih.
Ob 07.44 je v Novem mestu voda zalila lokal Bar Jama v Ragovski ulici. Gasilci PGD Šmihel Novo mesto so izčrpali vodo na 10 kvadratnih metrih.
Ob 07.51 je v Novem mestu voda zalila 100 kvadratnih metrov kletnih prostorov podjetja na Drski. Posredovali so gasilci PGD Šmihel Novo mesto in vodo izčrpali.
Ob 7.57 se je v Ribniški ulici v Mariboru podrlo drevo in padlo na avtomobil. Gasilci JZZPR Maribor so drevo s tehničnim posegom odstranili. Škoda, ki je nastala na poškodovanem avtomobilu, še ni ocenjena.
Ob 08.14 je v Tržiški ulici v Novem mestu meteorna voda zalila kletne prostore stanovanjske hiše. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Kamence so vodo na površini 120 kvadratnih metrov izčrpali.
Ob 08.18 je na Belokranjski cesti v Novem mestu meteorna voda zalila 10 kvadratnih metrov kletnih prostorov stanovanjske hiše . Vodo so izčrpali gasilci PGD Šmihel Novo mesto.
Ob 8.37 je drevo viselo preko ceste med Pesnico in Šentiljem v občini Pesnica ter oviralo promet. Gasilci iz PGD Pesnica so drevo razžagali in odstranili.
Ob 8.56 je v kraju Jesenice na Dolenjskem, občina Brežice, meteorna voda zalila prostore mrliške vežice. Gasilci PGD Obrežje so vodo, ki ni povzročila škode izčrpali.
Ob 9.09 so iz kleti in garaže v Puhtejevi ulici v Ljubljani gasilci PGD Ljubljana-Vič izčrpali približno 30 kubičnih metrov vode.
Ob 9.13 je na cesti Bizeljsko–Bistrica ob Sotli delavec CGP Brežice odstranil večjo količino kamenja in nanos peska na cesti Stara vas–Brezovica.
Ob 9.15 so gasilci PGD Moste v Mostah v občini Komenda izčrpali meteorno vodo iz kletnih prostorov dveh stanovanjskih hiš.
Ob 09.32 je v Ulici Ivana Roba v Novem mestu meteorna voda poplavila 30 kvadratnih metrov kleti stanovanjske hiše. Gasilci GRC Novo mesto so vodo izčrpali.
Ob 9.48 je v Ulici 14. divizije v Rogaški Slatini, zaradi močnega dežja, drevo padlo na cestišče. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so drevo razrezali in odstranili.
Ob 9.50 se je v Trčovi podrlo drevo in padlo na električne vodnike in ogrožalo lokalno cesto. Gasilci PGD Malečnik so drevo odstranili.
Ob 10.39 je na Palmejevi ulici v Ljubljani padlo drevo na dve vozili in jih poškodovalo. Gasilci GB Ljubljana so ga razžagali in odstranili.
Ob 10.40 so gasilci PGD Brdo iz kleti na Brdnikovi ulici v Ljubljani izčrpali približno osem kubičnih metrov meteorne vode.
Ob 10.59 se je zaradi obilice dežja na območju občine Kungota v Plintovcu udrla bankina na kateri je bilo parkirano osebno vozilo. Gasilci PGD Zgornja Kungota vozilo potegnili na cesto, pri vrtcu pa so iz jaškov izčrpali meteorno vodo, ki je ogrožala objekt.
Ob 11.04 je strela udarila v dimnik stanovanjske hiše v Parecagu v občini Piran, poškodovala električno inštalacijo in povzročila manjši požar na lestencu, ki ga je stanovalka sama pogasila. Gasilci JZ GB Koper so objekt pregledali s termovizijsko kamero, vendar gorenja niso zaznali.
Ob 11.40 se je v klet stanovanjske hiše v Selcah v občini Železniki natekla meteorna voda. Gasilci PGD Selca so vodo izčrpali in namestili potopno črpalko, ker je voda še vedno dotekala.
Ob 12.30 je skladišče trgovine s tekstilom v Spodnjih Škofijah v občini Koper zalila meteorna voda. Še pred prihodom gasilcev JZ GB Koper je voda iz objekta odtekla.
Ob 12.37 so gasilci PGD Kostanjevica v Opatjem selu, občina Miren-Kostanjevica, opravili pregled stanovanjske hiše v katero je udarila strela.
Ob 12.51 je meteorna voda zalila drugo klet garaže na Celovški cesti v Ljubljani. Vodo so izčrpali gasilci GB Ljubljana.
Ob 13.17 je pri strešnem oknu stanovanja v Ulici Miličinskega v Mariboru zamakalo. Gasilci PGD Pobrežje so zaščitili streho okoli strešnega okna.
Ob 13.33 so gasilci PGD Pragersko očistili zamašen kanalizacijski jašek v Prešernovi ulici, v Gaju pri Pragerskem v občini Slovenska Bistrica.
Ob 14.13 je na Taboru v Ljubljani zaradi vetra padlo drevo. Gasilci GB Ljubljana so ga razžagali in odstranili.